Aktuellt


Medlemsmiddag
Lördag 16 september är ni alla välkomna på medlemsmiddag i centrala Göteborg i samband med kattutställningen under helgen. Det blir restaurang Pasta+ som vi besökte också förra året. Tiden blir 20.00. Välkomna med era svar till Christina Holmström, sekreterare@russianblueklubben.se. Svar helst senast onsdag 13 september. Besök gärna deras hemsida www.pastaplus.com Behöver du lite handfast vägbeskrivning etc. så ring till ordföranden BG Fältström, 0709-67 00 63.

Dagordning för Russian Blue Klubbens årsmöte 2023-05-20.

Protokoll från extra årsmöte 2022-09-17.

Hej Medlemmar!
Vi i styrelsen har beslutat att ändra på en del information på vår hemsida. Vad gäller styrelsen kommer våra adresser och telefonnummer att plockas bort. Dock kvarstår telefonnummer till ordförande samt sekreterare. Ni kan som alltid nå oss på våra mejladresser som finns under Klubben-Styrelsen till samtliga i styrelsen.
För uppfödare som finns med på uppfödarsidan är det tänkt att ändringar ska ske. Ni bestämmer givetvis vad ni vill ha med där.
1. Är ni inte aktiva längre och därför inte vill stå kvar på listan?
2. Vill ni ha era uppgifter kvar som det är nu?
3. Adress bortplockad, men att det står var ni är hemmahörande?
4. Telefonnummer, mejladress?
5. Vill ni stå kvar på uppfödarlistan, men inte är aktiva? Notering görs efter ert stamnamn som står kvar med text ”Ej aktiv”, adresser m.m. borttagna.
Ni som har avelshanar på hemsidan glöm inte att meddela webbansvarig@russianblueklubben.se om hankatten blivit kastrerad.
Sista dag att anmäla ändringar är den 30 november 2022. Meddela via mejl till sekreterare@russianblueklubben.se hur ni vill ha det. Glöm inte om ni har uppdateringar på hemsidor, facebook m.m. Hör ni inte av er kommer era uppgifter att stå kvar som de gör.

NYHET Swisha medlemsavgiften med QR-kod.

Russian Blue Klubbens årsmöte 2022
Årsmötet kommer att hållas den 7 maj 2022, kl 13 (efter bedömningarna), i samband med SVISS kattklubbs internationella utställning 7-8 maj 2022.
Platsen är Qpoolen, Östra Hagagatan 2, Hässleholm.
Mer information kommer längre fram.

Protokoll från Russian Blue Klubbens årsmöte den 24 oktober 2020
Verksamhetsberättelse för Russian Blue Klubben 2019
Verksamhetsplan för Russian Blue Klubben 2020 och 2021

Uppfödarrabatt på medlemskap till kattungeköpare
De uppfödare som skänker medlemskap i Russian Blue Klubben till sina kattungeköpare får rabatt på medlemsavgiften till dessa. Läs mer här.

Gåvoprenumerationer till veterinärkliniker
Vill du ge en gåvoprenumeration av Ryska Posten till din veterinärklinik betalar du in
100 kr till Russian Blue Klubbens PlusGirokonto 430 52 40-6, gärna i samband med att
du betalar in din egen medlemsavgift. Glöm inte att samtidigt meddela veterinärklinikens namn och postadress. Kliniken får ett brev där vi berättar att de fått en gåvoprenumeration av dig.