Aktuellt


Årsmöte
Russian Blue Klubbens årsmöte för 2017 kommer att hållas i Hässleholm lördag 13 maj i samband med kattklubben SVISS utställning. Tid preliminärt kl 12.00 vilket kan förskjutas något om inte bedömningarna på russian blue är färdiga.
För mer info kontakta någon i styrelsen.

Jubileumsutställning
I år är det 70 år sedan russian blue för första gången visades upp i Sverige och dessutom 40 år sedan Russian Blue Klubben bildades. Detta vill vi fira med en jubileumsutställning som kommer att hållas i Göteborg helgen 16-17 september i samband med Västsvenska Kattklubbens utställning. På programmet kommer att finnas ett gemensamt firande av russian blue 70 år (lördag), specialbedömningar i olika klasser (lördag), en jubileumsmiddag på lördag kväll och en del annat. Även på söndag planerar vi att något ska hända. Mer info kommer. Vill du veta mer eller anmäla intresse så kan du kontakta någon i jubileumskommittéen. Se nedan. Kontaktuppgifter finns på styrelsesidan.
Alla ryssintresserade hälsas varmt välkomna.
Veronica Nilsson
Ywonne Wildtberg
BG Fältström

Russian Blue Klubbens fotokalender

kalender
Har du glömt att beställa ditt exemplar av kalendern?
Kontakta christinaholmstrom@russianblueklubben.se

Uppfödarrabatt på medlemskap till kattungeköpare
De uppfödare som skänker medlemskap i Russian Blue Klubben till sina kattungeköpare får rabatt på medlemsavgiften till dessa. Läs mer här.

Gåvoprenumerationer till veterinärkliniker
Vill du ge en gåvoprenumeration av Ryska Posten till din veterinärklinik betalar du in
50 kr till Russian Blue Klubbens PlusGirokonto 430 52 40-6, gärna i samband med att
du betalar in din egen medlemsavgift.
Glöm inte att samtidigt meddela veterinärklinikens namn och postadress.
Kliniken får förutom Ryska Posten i ett år också en fotokalender och ett brev där vi berättar att de fått en gåvoprenumeration av dig.